Hoþgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriþ yapýn veya kayýt olun.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz

Geliþmiþ Arama

1.139 Mesaj 241 Konu- Gönderen: 1.072 Üye - Son üye: roxannaayotte
Sayfa: [1]   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: border kanarya  (Okunma Sayýsý 3475 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tugay Helvacı
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 108

« : Haziran 13, 2005, 09:08:36 ÖS »

Slm arkadaslar bugün pet shop ın birinde bir kanarya gördüm.Border cins boyu epey iri yani tam border a benziyor tüyden yeni cıkmıs 60 milyon fiyat istiyor.Ben borderların fiyatlarını bilmediğimden 1 border a göre ucuzmu pahalımı olduğunu bilemiyorum.Ayagında halka var yarın fotoğrafını gönderirim saf miı değilmi bi yardımcı olursanız sevinirim. Cheesy
Kayýtlý
Adnan Tepe
Adnan Tepe
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 126

Site
« Yanýtla #1 : Haziran 13, 2005, 09:47:30 ÖS »

Border fiatları değişik,60 olur,120 olur,4000 dolar olur,vasıflarına göre değişir,borderlerin göğüs yapısı şişkin olanlar makbul,vucut yapılarına göre fiatları değişiyor,ben 90 milyona border almıştım,mesela iyi vasıflı değildi,fotoğraflarını çekip gösterdim,borderden anlayan bir abimize göstermiştim,90 milyona alınan border ancak bu kadar olur demiş ve beğenmemişti,
Kayýtlý

Tugay Helvacı
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

« Yanýtla #2 : Haziran 13, 2005, 10:54:08 ÖS »

Vücüt şişmam epey iri kafa vücuta göre ufak sapsarı neredeyse acı sarı ayağında halkalı yarın cekip yollarım
Kayýtlý
Tugay Helvacı
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

« Yanýtla #3 : Haziran 15, 2005, 09:00:14 ÖS »

cok gec kaldım kuÅŸ satılmış  Sad
Kayýtlý
Serdar Karatepe
İst. Serinofil Der. Yönetim K. Üyesi
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 117

« Yanýtla #4 : Haziran 19, 2005, 07:11:50 ÖS »

selamlar...bir border kanaryanını iyi olup olmadığı ÅŸekline göre karar verilir..Öncelikle annesi babası,kimin ürettiÄŸi yaşı önemlidir sadece iri diye satın alırsanız ileride piÅŸman olabileceÄŸiniz bir stok elde etmiÅŸ olursunuz...ama benim bahsettiÄŸim profesyonel ve rasyonel görüştür,siz kuÅŸu beÄŸendiyseniz ve o kuÅŸu satın almak sizi mutlu edecekse ....zaten niye kuÅŸ besliyoruz ki...Yarışmalarda ve bizim meztta iyi kalitede borderlere ulaÅŸabilirsiniz...Hiç unutmuyorum izmitli ahmet mezata süper borderler getirmiÅŸti ve onları ÅŸubat-mart  aylarında çifti 100-120 milyona sattı...?ampiyon kuÅŸların kardeÅŸleri idiler....
Kayýtlý
Tugay Helvacı
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

« Yanýtla #5 : Haziran 19, 2005, 08:16:21 ÖS »

Slm.Serdar bey.Ben hayatımda hiç border beslemediÄŸim için ne iyisini bilirim nede kötüsünü.Burada bilen arkadaslara resmini yollıyacaktım cekipte benden  Ã¶nce kusu satmışlar.EÄŸer tam border olduÄŸunu söylerlerse alıcaktım.Neyse alan insan güzelce baksın.Naslı olsa  Ã¶nümüze 1 sürü kuÅŸ cıkıyor.BildiÄŸimizin birini alırız wink
Kayýtlý
bahcekusu
Ziyaretçi
« Yanýtla #6 : Ocak 15, 2006, 01:44:20 ÖÖ »

:)sağlık olsun diyelim daha çok kuş çıkacaktır ama yinede border derim hemen hemen en sorunsuz yavru bakımından da en keyfli kuş
Kayýtlý
Sayfa: [1]   Yukarý git
Yazdýr
Gitmek istediðiniz yer: