Hoþgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriþ yapýn veya kayýt olun.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz

Geliþmiþ Arama

1.139 Mesaj 241 Konu- Gönderen: 1.072 Üye - Son üye: roxannaayotte
Sayfa: [1]   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: profesyonellik  (Okunma Sayýsý 1838 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cüneyt Gevye
Cüneyt Geyve
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 158

« : Haziran 05, 2005, 10:37:29 ÖS »

selam arkadaşlar sayın Oğuz ERTOP bir gün bana dediki " kanaryayı öldürmeyecek duruma geldiğinde para vermekten kaçınma" ben bunu baştan anlamadım ama sonra karar anladımki çnce kanaryaya nasıl bakılacağını öğrenmem gerekiyor o gün bugündür kanaryayı nasıl bakılacağını ve hastalıkları konusunda araştırma yapıyorum. henüz istediğim konuma gelmedim ama kanaryaya bütçem dahilinde para vermekten çekinmiyorum.tüm amatörler bence bu lafı iyi sentez etmeli ve kendilerini yetiştirmeliler.saygılar
Kayýtlý
?enol CoÅŸar
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 32

« Yanýtla #1 : Haziran 06, 2005, 04:56:38 ÖS »

?u bir gerçekki zaman herşeyi öğretiyor insana tecrübe kazanmak için zaman gerekiyor iyi sonuç almak için her duyduğumuzu değilde tecrübelerimizin sesine kulak vermek gerekiyor.kendi adıma yavruları yaşatamamaktan yakınıyordum şimdi yaşatmayı öğrendim tecrübe ve bilgi desteği ile şimdi ki hedefim daha iyi kuşlara sahip olamk ama bunu yaparken fazla para ödemeden ve fazla canımız yanmadan yapmak yani gene tecrübe lazım belli bir süre sonra bunuda gerçekleştiririrm umarım
Kayýtlý
Tugay Helvacı
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 108

« Yanýtla #2 : Haziran 06, 2005, 08:03:51 ÖS »

Slm.Cok yerinde bir söz bence.İnsanın tecrübesi olmadan bir sorumluluk altına girmesi hem hayvan için kötü hemde insan için.Bİlmeden boşu boşuna hayvanında günahının altına girmemek lazım.Ben şu anda kendimi cok ileri görmüyorum ama bu bilgilerimizi bilen abilerimizle paylaşıp dahada ilerlemeye calısacağım.Herkeze başarılar bol şanslar Cheesy
Kayýtlý
Adnan Tepe
Adnan Tepe
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 126

Site
« Yanýtla #3 : Haziran 06, 2005, 08:36:39 ÖS »

Evet arkadaÅŸlar,önce tecrübe,bilgilenme,araÅŸtırma,bu iÅŸe baÅŸlarken alacağımız damızlıklar için bence maddiyattan kaçınmadan,iyi nitelikli vasıflı kanarya alırsak çıkacak yavrularda genetik olarak  anadan,babadan alacakları niteliklerde eklenince sorun olmayacaktır,tabi kanarya iÅŸine herkes farklı baÅŸlayabilir,kimi arkadaÅŸ derki ben sadece ötümü için bir adet almak istiyorum,kimi derki ben yavru almak için bir çift alayım,kimi derki,ben 3 çift alayım bu iÅŸe profesyonelce bakayım,geniÅŸ çaplı üretime soyunayım,amaçlar farklı farkıl olabiliyor,ama ne olursa olsun,bilgilenmek,detay öğrenmek,emeklerin boÅŸa gitmemesi için,verdiÄŸimiz,diÅŸimizden tırnağımızdan arttırarak verilen paraların boÅŸuna gitmemesi için her zaman kanaryada kiÅŸisel eÄŸitimimizi tamamlamaktan baÅŸka çaremiz yok gibi gözüküyor,
Kayýtlý

Cüneyt Gevye
Cüneyt Geyve
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 158

« Yanýtla #4 : Haziran 07, 2005, 07:39:27 ÖS »

daha baska ne denebılırkı
Kayýtlý
bora bahçekuşu
Ziyaretçi
« Yanýtla #5 : Ubat 08, 2007, 02:06:43 ÖÖ »

Daha sölenecek bişey bırakmamış sağolsun.Azına sağlık.
Bora Bahçekuşu 34-164
Kayýtlý
fatih dönmez
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 4

« Yanýtla #6 : Aralk 09, 2008, 10:26:25 ÖÖ »

profosyönellik konusunda adnan beyin yazmış oldugu yazıda çok güzel sözlere yer vermiş ama ilk önce beslediği ırka özellige ve o ırka ait tüm özelliklerini tanıması gerekir egitim vermeyi yetiştirmeyi ve iyi kuş temin etmeyi ilk önce nasıl ve ne kalitede kuş besleyin bu sizden çok amatörler için ne derece cazip geliyor ne derece hanği açıdan bakılyorlar yukseklerden uçmamak gerek bazen kendini kanıtlamak ayrı bi olay ama hangi ırk olursa olsun bi kuşçu eger sabaat ederse ve kendini geliştirirse başarıya ulaşır buda zaman gerektirir her zaman alçak gönüllülüğü elden bırakmamak lazım tüm fikirlere saygım sonsuz saygılar
Kayýtlý
Sayfa: [1]   Yukarý git
Yazdýr
Gitmek istediðiniz yer: