Hoþgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriþ yapýn veya kayýt olun.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz

Geliþmiþ Arama

1.139 Mesaj 241 Konu- Gönderen: 1.072 Üye - Son üye: roxannaayotte
Sayfa: [1]   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: ANKARALI SATICI VE YETİ?TİRİCİLER  (Okunma Sayýsý 1769 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
?enol CoÅŸar
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 32

« : Mays 02, 2005, 03:38:11 ÖS »

ArkadaÅŸlar Ankarada nereden ve kimden ucuz ve kaliteli kanarya alabilirim  adres ve telefon numaralarını nedir,ben ankara olduÄŸum için baÅŸka ÅŸehirden almak zor olurmu
Kayýtlý
Adnan Tepe
Adnan Tepe
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 126

Site
« Yanýtla #1 : Mays 02, 2005, 05:29:43 ÖS »

En güzeli bulunduğun şehirdeki üretimcilerden ve kümes sahiplerinden,görerek,bilerek,ötüm kuşu seçersende dinleyerek alman gerek,şehirler arası kargoyla alma işine bulaşma,Ankaradaki üretimcilerden bu siteye yazanlarda var,hangi ırk ve cins düşünüyorsun,Ankarada gloster,mozaik,diğer çeşitlerin internette ara,web siteleri var,sana tel adres bilgisi olurlar...
Kayýtlý

İsmail Demir
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 39

« Yanýtla #2 : Mays 02, 2005, 06:22:20 ÖS »

KardeÅŸ Ankara'dan ben kargoyla kanarya aldım ve çok memnum. Güveniyorsan alabilirsin. Nice kümesten kanarya alıpta kandırıldım diye forumlarda yazanlar var . Ben ÅŸahsen ilk kanaryacılığa baÅŸladığımda dernekden roller aldım daha sonra roller ile uzaktan alakası olmadığını gördüm . İn iyisi alacağın kuÅŸun özelliÄŸini iyi bilip güvenilir yerlerden temin et.  Ankarada Kanarya Sevenler DerneÄŸi'ne gidersen senin için çok daha iyi olur. Samsun'dan yada İstanbul'da da kaliteli kümesler bulabilirsin.
« Son Düzenleme: Mart 23, 2007, 09:07:33 ÖÖ Gönderen: DoÄŸan Atak » Kayýtlý

Harz Roller  - İst. Serinofil DerneÄŸi No: 128
Adnan Tepe
Adnan Tepe
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Site
« Yanýtla #3 : Mays 02, 2005, 07:04:16 ÖS »

Bulunduğu şehir dışından alanlar var,memnun olanlar da var,yok değil,ama memnuniyetsizlik hat safhada,gelen kanaryadan şikayet eden çok,tüye girmiş,bir gözü kapanmış,ayakları sakat,kanatı düşük,çok kaşınıyor,söylemleri çok,Koskoca Ankarada bir sürü üretimci var,bul derneklerden birinin adreslerini,dernektekilere sor,netten faydalan,ne cins arıyorsun,yazsaydın,sana web adreslerinide yazardım,onun için görmeden,bilmeden kapalı kutu içinde gelene razı olacaksan senin bileceğin iş,takdir senin...
Kayýtlý

DoÄŸan Atak
DoÄŸan Atak
Site Yöneticisi
Yeni Üye

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 401

Site
« Yanýtla #4 : Mays 02, 2005, 07:27:33 ÖS »

bende kargo ile kanarya almaya karşıyım.En azından kenden gorucen altını üstünü üfleyip bir bakıcan hata yapmış olsan kendin baktığın için kuşa içinde kandırıldım duygusu olmaz
Kayýtlý

macintosh and canary is a life style

www.doganofset.net
www.beyaztepelim.com
Tugay Helvacı
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 108

« Yanýtla #5 : Mays 02, 2005, 08:31:37 ÖS »

Arkadasım ben alanyada oturuyorum kendim ankaraya gittiÄŸim zaman ulusta tayyar kuÅŸ evi  diye bir yer var  ulusta sordun mu sana gösterirler  aldığım kusların coÄŸunu ordan aldım  ÅŸu ana kadar hiç bir problem olmadı.Kusların coÄŸunu kendi üretiyor.ok
Kayýtlý
İsmail Demir
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

« Yanýtla #6 : Mays 02, 2005, 08:35:08 ÖS »

Yanlız bu arkadaÅŸ belki üflemesini bilmiyordur Smiley o yüzden güvenmekten  yada önce öğrenim sonra kuÅŸ almaktan baÅŸka çaresi olmayabilir.
Kayýtlý

?enol CoÅŸar
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 32

« Yanýtla #7 : Mays 03, 2005, 08:26:42 ÖÖ »

nefesim yeterince kuvvetlidir ama nereyide üfleyeceğini bilmek lazım tabi
herkese teÅŸekkürler ama alanya dışında kimse adres yazmamış kimse  kanarya satıcılarından emin olamıyor galiba
Kayýtlý
İsmail Demir
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

« Yanýtla #8 : Mays 03, 2005, 09:09:17 ÖÖ »

Kanarya Sevebler Derneği demiştim orada bir sürü kanaryacı var ama hangileri saf temiz anadolu çocuğudur bilemiyorum. Smiley
Kayýtlý

Adnan Tepe
Adnan Tepe
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Site
« Yanýtla #9 : Mays 03, 2005, 09:30:34 ÖÖ »

Bilinen çok yetiştirici var,tavsiye edilir kötü çıkar,iyi çıkar Allahtan kötü çıkar kuldan,kardeş sen araştırmanı iyi yaparsan seni kimse üflentiye getiremez,kandıramaz,yazılarda forum köşelerinde nereler üflenecek,kanarya alırken nelere dikkat edecen,bilgi detay çok,kanarya ile ilgili evciltoplistler var,Ankaradaki kanarya işiyle uğraşanların web siteleri,telefonları var,ve bütün Türkiyedeki kanaryacılara ulaşabileceğin arşiv buralarda,araştırırsan çok faydalanacağından eminim,ama önce kendini ve herkes yeni başlayan,başlamaya karar veren,başlamış olanlar,kanarya konusunda kişisel bilgi,tecrübelerini araştırarak eğerki bu yola çıkılmışsa bilgilenmekten başka çare yok,o zaman bizi kimse kandıramaz ve herekese bol yavrulu sezonlar,kolay gelsin,Saygılar arkadaşlar...
Kayýtlý

Tamer Kubus
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 19

« Yanýtla #10 : Mays 03, 2005, 03:08:11 ÖS »

Ankara' da bulunan bir kanaryasever olarak sana dernekler vasıtasıyla üreticilerden görerek ve dinleyerek almanı tavsiye ederim. ?u aşamada da çok iyi tanıdığın biri değilse bu dönemde kanarya almamanı tavsiye ederim. Çünkü bu dönemde genelde herkes eşe attığından istediğin gibi bir kanarya bulman zor olur. Bu süre zarfında biraz araştır. Ne tür bir kanarya beslemek istediğine karar ver. Derneklere git ve oradaki insanlarla tanış. Zamanla besleyeceğin tür hakkında fikir sahibi olursun. Buna karar verdikten sonra yine yardımcı olmaya çalışırız.
Kayýtlý
Tugay Helvacı
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 108

« Yanýtla #11 : Mays 03, 2005, 08:27:09 ÖS »

Slm ankaraya gittiÄŸimde derneÄŸe hiç gitmedim.Kanarya almaya cıkmıstım alanyaya getirecektim  ulusu  dolastım en iyi kuÅŸ  yazdığım kiÅŸide vardı bende oraya girdim iÅŸte gide gele  konusmaya falan basladık  güvenebilirsiniz  Smiley
Kayýtlý
Sayfa: [1]   Yukarý git
Yazdýr
Gitmek istediðiniz yer: