Hoþgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriþ yapýn veya kayýt olun.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz

Geliþmiþ Arama

1.139 Mesaj 241 Konu- Gönderen: 1.072 Üye - Son üye: roxannaayotte
Sayfa: [1]   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: Tüy dökümü  (Okunma Sayýsý 2536 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
org
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 9

« : Mays 02, 2005, 09:20:08 ÖÖ »

Herkese merhaba , daha bir hafta öncesine kadar glosterim çok iyi ötüyordu fakat bir anda kesti birkaç gündür sesi çıkmıyor.Sanırım tüy döküyor , bonie yem kullanıyordum bitince bu defa wıtte molen marka yem aldım 1-2 haftadan beri onu veriyorum ondan kaynaklanıyor olabilir mi ? ilaç kullanmama gerek var mı ? ne önerirsiniz , ve bu durum ne kadar sürer ilginize şimdiden teşekkür ederim .
Kayýtlý
Adnan Tepe
Adnan Tepe
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 126

Site
« Yanýtla #1 : Mays 02, 2005, 10:04:13 ÖÖ »

wıtte molen marka yemden kaynaklanmaz sanmıyorum,tüyden çabuk çıkarmak için safran kullananlar var,suyuna karıştırılıyor,malinua üretimcisi arkadaşım bu uygulamayı yapıyor,aktarlardan veye kanarya yemi satanlardan temin edebilirsin
Kayýtlý

Serdar Karatepe
İst. Serinofil Der. Yönetim K. Üyesi
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 117

« Yanýtla #2 : Mays 02, 2005, 12:17:15 ÖS »

Bu mevsimde tüy dökme stres ile ilgili ....vitaform deneyebilirsin...
Kayýtlý
Tugay Helvacı
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 108

« Yanýtla #3 : Mays 02, 2005, 02:55:07 ÖS »

Slm arkadasım  senin bu probleminin yem deÄŸiÅŸtirmeden kaynaklandığını sanmıyorum  kuÅŸlarına gün aşırı olark suluklarına vitamin damlası eklemeyi  unutma ve yeÅŸilliklerini ver ok basarılar Smiley
Kayýtlý
DoÄŸan Atak
DoÄŸan Atak
Site Yöneticisi
Yeni Üye

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 401

Site
« Yanýtla #4 : Mays 02, 2005, 07:34:39 ÖS »

yemden olucanı bende sanmıyorum safranı duydum mısır çarsında rahatlıkla bulabilirsin pahalı olabilir gram ile almayı unutma  :lol:  vitaformu bende kullanıyorum çok güzeldir bende tavsiye ediyorum stresle ilgili olabilir ama acaba ani bir hava deÄŸiÅŸimi felan olmuÅŸ olabilirmi? kolay gelsin

DoÄŸan Atak
Kayýtlý

macintosh and canary is a life style

www.doganofset.net
www.beyaztepelim.com
_SeNsiNi_
Ziyaretçi
« Yanýtla #5 : Mays 08, 2005, 12:25:52 ÖÖ »

Bu ortalama 45 gün sürer ama hızlı bir şekilde tüyden çıkmasını istiyorsan, arkadaşların dediklerini uygulayabilirsin ayrıca birde kuç açısından pek hoş olmayan bir yöntemde var, kuşun kafesinin üstünü kağatabilirsin (kuş karanlıkta kalacak şekilde) ve kuşun yerini değiştirmezsin bu sayede hızlı bir şekilde tüyden çıkar. Ama tekrar belirtiyorum doğal bir yöntem olmadığı içim kuş açısından pekde hoş bir yöntem değil...
Kayýtlý
Sayfa: [1]   Yukarý git
Yazdýr
Gitmek istediðiniz yer: