Hoþgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriþ yapýn veya kayýt olun.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz

Geliþmiþ Arama

1.139 Mesaj 241 Konu- Gönderen: 1.072 Üye - Son üye: roxannaayotte
Beyaztepelim ForumlarýHABERLERYarışmalar Hakkında Görüşleriniz20 Kasım İstanbul Yarışında jürinin yaptığı seçimler doÄŸrumu
Sayfa: [1]   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: 20 Kasım İstanbul Yarışında jürinin yaptığı seçimler doÄŸrumu  (Okunma Sayýsý 2333 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DoÄŸan Atak
DoÄŸan Atak
Site Yöneticisi
Yeni Üye

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 401

Site
« : Kasm 22, 2005, 08:25:31 ÖS »

Boyle bir forumu ve anketi niye açtığımı açıklayayım !!

Yarışma Sonuçları açıklandıktan sonra birçok kişi jüriye tepki gösterdi.Bu kuşun kafası öbürüne göre daha iyiydi veya duruşu daha düzgün vb.... itirazlar vardı.sizin görüşünüz nedir,anketede oy verebilirsiniz
Kayýtlý

macintosh and canary is a life style

www.doganofset.net
www.beyaztepelim.com
Serdar Karatepe
İst. Serinofil Der. Yönetim K. Üyesi
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 117

« Yanýtla #1 : Kasm 22, 2005, 11:18:48 ÖS »

Ben yorkshire jürisinin yarışma sonrası yorumlarını dinledim ,hatta tartışma ortamı bulduk ve Sn özkaya yı çok takdir ettim.Okadar kuÅŸun arasında birkaç gözden kaçan kuÅŸ olması da dogaldır...Jüri gerçekten bu iÅŸi iyi biliyordu....İşi de çok zordu...Çok kaliteli york lar yarıştı...Hele düz sarı kalın tüy yorklarda çok kaliteli kuÅŸlar derece alamadı çünkü derece alanlarda çok çok iyilerdi...M.yordamoÄŸlu 4. olan kuÅŸu için üzüldü,asaf sanerin dereceye giremeyen kuÅŸu ve erhan sofuoÄŸlunun derece almayan kuÅŸları çok kaliteli kuÅŸlardı...serdar ender in kuÅŸu  benim de birincimdi...Çünkü çok iyi duruyordu....
Kayýtlý
refize
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 4

« Yanýtla #2 : Kasm 23, 2005, 08:58:47 ÖÖ »

bence bu tür yarışmalarda jüri şike yapabilir ve bence yapiyorda kendi arkadaşinin veya bir tanıdığının kuşunu secebilir.Belki kafes üstünde bir isim,yazı,işaret yok ama arkadaşının kanaryasını daha önce gördüyse yarısma salonunda tanıyabilir.Bana pek inandırıcı gelmiyor seçimler.....
Kayýtlý
Mehmet Özaslan
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 32

« Yanýtla #3 : Kasm 23, 2005, 10:10:24 ÖÖ »

[quote:f98a757817="refize"]bence bu tür yarışmalarda jüri şike yapabilir ve bence yapiyorda kendi arkadaşinin veya bir tanıdığının kuşunu secebilir.Belki kafes üstünde bir isim,yazı,işaret yok ama arkadaşının kanaryasını daha önce gördüyse yarısma salonunda tanıyabilir.Bana pek inandırıcı gelmiyor seçimler.....[/quote:f98a757817]

20 Kasım istanbulda çok kaliteli yorklar (gerçekten dünya yarışında derece alacak kalitedeydiler)  ve çok kaliteli Jüri üyesi arkadaÅŸlar vardı ?İKE yapılyor kelimesi çok yanlış katılımın ve kalitenin yüksek olması seçimi zorlaÅŸtırdı yarışma salonu biraz soÄŸuktu belki o çok beÄŸenilip de sıralamaya alınamayanlar istenilen duruÅŸu veremediler o anda. Jüri koltuÄŸunda oturmadan yorum yapmak (Bekarın karı boÅŸamasına) benzer seçimden  ÅŸÃ¼phe duyan sokmaz yarışmaya kuÅŸunu..Son söz İ* ÜRÜR KERVAN YÜRÜR....
Kayýtlý
DoÄŸan Atak
DoÄŸan Atak
Site Yöneticisi
Yeni Üye

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 401

Site
« Yanýtla #4 : Kasm 23, 2005, 11:27:17 ÖÖ »

?ike kelimesi gerçekten çok yanliş ve jüriyi zan altinda birakir bilip bilmeden kimseyi suçlayamazsınız

Salonun soğuk olduğu doğru bir çok kuş porsuk duruyordu ve gerçekten istenen durusu veremezler ve eminimki sıcak yerden gelip yarismaya giren kuslarin bir çoğu tüye girecektir.Bu sebepten serdar bey'in kendi kusunu getirmediğini biliyorum saygılar

DoÄŸan Atak
Kayýtlý

macintosh and canary is a life style

www.doganofset.net
www.beyaztepelim.com
kanaryasever
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 15

« Yanýtla #5 : Kasm 23, 2005, 11:38:19 ÖÖ »

refize kardeş böyle şike mike tabirleri bu foruma hiç yakışmıyor bu site zannedersem istanbul derneklerine hitap ediyor ve bu ithamlar dan rahatsız olan muhakkak olur.

Bir kere Türkiye de artık bu tür büyük organizasyonlara çok iyi çok özel kuÅŸ sokmanız lazım yarışlara  yoksa sonuç hüsran olur.Yorkshire kuÅŸları mükemmeldi derece alan kuÅŸları yorumlamayın orda bir sürü babayiÄŸidin dehset yorkshireları derece alamadı o yetiÅŸtiricilerin arnından öpmek lazım kimse üzülmesin bizim yorklarımız çok üst kalite kuÅŸlar. sadece york deÄŸil border crest ve diÄŸer kuÅŸların hepsini inceleme fırsatım vardı. Jürinin iÅŸi çok zordu ama yine alnının akıyla güzel kuÅŸlar sectiler baÅŸ da OÄžUZ ÖZKAYA ve AHMET AYDOÄžAN beyle tanışma fırsatım oldu ikiside süper kalite insanlar . İşde bu camiaya böyle  tecrübeli ve kaliteli insanlar lazım yoksa bu iÅŸler çok zor.
Kayýtlý
?enol CoÅŸar
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 32

« Yanýtla #6 : Kasm 25, 2005, 01:13:28 ÖS »

insanların istediklerini elde edemeyince ilk sarıldıklarını bahane  karşıdakinin torpilli olduÄŸu,veya iÅŸini yapanların kötü niyetli olduÄŸudur ("sikeci,rüşvetçi") kimse kendisinden daha iyisinin olmayacağını düşünür veya öyle olduÄŸunu sanır geri kalan herÅŸey hükümsüzdür iÅŸte böyle olunca kırılmalar,isyanlar baÅŸlar, halbuki herÅŸey açık YARI?MA yapılıyor (İSTER YARI? İSTER YARI?MA)  bir tane1.olacaktır biliyorsun

geri kalanlar kötümüdür hayır ama insanlığın yapısı böyle  HER?EY YALAN GERÇEK BENİM düşüncesi kendinizie iyi bakın ister yarışın ister yarışmayın ama unutmayın bir ÅŸeyin daha iyisinin yapılması bize kaybettirmez kazandırır
HER ?EY GÖNLÜNÜZCE OLSUN  KALBİNİZ YA?AMA-YA?ATMA SEVGİSİYLE DOLSUN
Kayýtlý
Sayfa: [1]   Yukarý git
Yazdýr
Gitmek istediðiniz yer: