Hoþgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriþ yapýn veya kayýt olun.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz

Geliþmiþ Arama

1.139 Mesaj 241 Konu- Gönderen: 1.072 Üye - Son üye: roxannaayotte
Sayfa: [1]   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: KANARYALARIMIZA NE VERİYORUZ  (Okunma Sayýsý 1625 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
?enol CoÅŸar
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 32

« : Nisan 12, 2005, 04:39:06 ÖS »

Kanaryalarımız bizi stresten,şehrin gürültüsünden uzaklaştırıyor kimilerimiz yeterli üretim yaparak para kazanıyor bunları yaparken biz onlara ne veriyoruz nasıl stresten uzak tutuyorsunuz onlara nasıl doğal bir ortam veriyorsunuz görüşlerinizi merak ediyorum
Kayýtlý
Mehmet Özaslan
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 32

« Yanýtla #1 : Nisan 16, 2005, 09:24:17 ÖÖ »

Smiley  iyi bir konu, ben kendi adıma ÅŸahsen saraylarda yaÅŸatamıyorsam da ofisimde duryorlar. Ama kaldıkları yerin dışında onlara verilen mamalar yumurtalar vitaminler çimlendirilmiÅŸ yemler özel kum kömür vs vs vs saymakla bitmez ben çocuklarıma bu kadar ilgi göstermiyorum herhalde memnun kalıyorlardır.  Ã‡ok güzel bir duygu yumurtadan 1 ay içinde çok sevimli bir canlı büyütmek. Herkese Bol Yavrular...
Kayýtlý
Cüneyt Gevye
Cüneyt Geyve
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 158

« Yanýtla #2 : Nisan 16, 2005, 11:35:42 ÖS »

selam ben kuslarıma stress ıcın banyo verıyorum.ayrıca bazı zamanlarda herzaman vermedıgım sebze yada meyvelerı vererek onları odullendırıyorum.bence en onemlısı onlarla konusmak.ben sohbet edıyorum onlarla kızım oglum dıyerek onları bana karsı alıstırıyorum.sızde deneyın
Kayýtlý
Adnan Tepe
Adnan Tepe
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 126

Site
« Yanýtla #3 : Nisan 17, 2005, 01:09:37 ÖS »

Neler vermiyoruzki,kendi çocuklarımıza göstermediğimiz ilgiyi kanaryalara veriyoruz,bakımı,beslenmesi,akla ne geliyorsa,profesyonel hobi,amatör ruhla kanaryalara bakmaya devam ediyoruz,kanaryaların bulunduğu ortam bende sessiz ve sakin,stres ve korku veya ters bir şey olmuyor ve görmüyorlar,mutlular yani,yanlız bu arada ev üretimhaneye döndü,fabrika gibi çalışıyorlar,üremeler bütün hızıyla devam ediyor...
Kayýtlý

_SeNsiNi_
Ziyaretçi
« Yanýtla #4 : Mays 08, 2005, 11:37:34 ÖÖ »

Bende exstradan bir kaç standar bir şey yapabiliyorum, mama, sebze gibi şeyler ama bu sene güzel yavru alırsam aklımda bir plan var. Bir marangoz büyük güzel bir kafes yaptırmak, dişileri aynı yere koymak, erkekler içinde aynı bölme içinde geniş büyük alanlar ayırmak. bu sayede kuşlar çok rahat uçabilecekler ve rahat edecekler...
Kayýtlý
kanaryasever
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 15

« Yanýtla #5 : Mays 09, 2005, 09:47:45 ÖÖ »

arkadaÅŸlar kanaryarınızın üzerine çok fazla düşmeyin ne kadar çok üstüne düşerseniz hüsrana uÄŸratırlar adamı bir anda küt giderler yani PAMUK İPLİĞİNE  baÄŸlı bunların hayatı her an her ÅŸey baÅŸlarına gelebilir.Üzerine düşmeyin diyorsak tedbiride elden bırakmayacaksınız.
Kayýtlý
_SeNsiNi_
Ziyaretçi
« Yanýtla #6 : Mays 09, 2005, 10:51:14 ÖÖ »

Evet, üzerine düşme konusunda haklısın Kuşlara ne kadar özen gösterisen, işler okadar ters gidiyor. Smiley Ben bunu bizzata yaşadım. Onlara çok dikkat ediyorum, çiftleşsinler diye, özen gösteriyorum ama onlarda tık yok. Bu sene özenmedim olurs olur dedim. Smiley Herşey yolunda gidiyor. Smiley
Kayýtlý
Sayfa: [1]   Yukarý git
Yazdýr
Gitmek istediðiniz yer: