org
Yeni Üye
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 9
|
 |
« : Ocak 24, 2005, 08:56:16 ÖÖ » |
|
Merhabalar , bende hazır mama kullanıyorum mamalığını hiç boş bırakmıyorum iki günde yarım mamalık bitiriyor haftada da bir iki gün elma ve yeşillik veriyorum bir zararı olur mu acaba..?u an ötümü çok iyi
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
DoÄŸan Atak
DoÄŸan Atak
Site Yöneticisi
Yeni Üye

Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 401
|
 |
« Yanýtla #1 : Ocak 24, 2005, 09:14:27 ÖÖ » |
|
bir zararı olmaz bende her sabah mama veriyorum lahana,kıvırcık vb.. hepsini fazla olmamak şartıyla veriyorum bütün kuşlar sağlıklı ve güzel ötüyo
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
İsmail Demir
Yeni Üye
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 39
|
 |
« Yanýtla #2 : Ocak 24, 2005, 09:40:07 ÖS » |
|
ben hafta iki defa yumurta maması veriyorum. Fazlası yağ yapar diyorlar. Hazır mama ile yumurta maması arasında fakmı var ? Hazır mama olarak ne kullanıyorsunuz hangi marka ?
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
Harz Roller - İst. Serinofil Derneği No: 128
|
|
|
DoÄŸan Atak
DoÄŸan Atak
Site Yöneticisi
Yeni Üye

Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #3 : Ocak 24, 2005, 09:52:07 ÖS » |
|
Quiko marka mama bu mamanın içine ben yumurta,havuç,patates katıyorum şimdiye kadar kuşlar ne yağlandı ne başka bişey oldu mamalıklarına az az koyuyorum bişey olmuyo yağlanan kuşta olmadı yavru zamanı biraz bol veriyorum diğer zamanlar az az ama tabi herkesin tercihi değişir bunlar benim doğrularım  saygılar
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
İsmail Demir
Yeni Üye
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #4 : Ocak 24, 2005, 10:00:59 ÖS » |
|
Siz sularını ne zamanda bir değiştiriyorsunuz ?
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
DoÄŸan Atak
DoÄŸan Atak
Site Yöneticisi
Yeni Üye

Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #5 : Ocak 25, 2005, 09:09:14 ÖÖ » |
|
suluktan bahsediyosan hergün değiştirip taze su koyuyorum yani her sabah değiştiriyorum ve içine vitaform ekliyorum azcık
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
org
Yeni Üye
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 9
|
 |
« Yanýtla #6 : Ocak 25, 2005, 10:10:30 ÖÖ » |
|
Vitaform dediniz , sıvı şeklinde mi yoksa tablet olarak mı ve eczaneden mi alacağız .
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
DoÄŸan Atak
DoÄŸan Atak
Site Yöneticisi
Yeni Üye

Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #7 : Ocak 25, 2005, 11:23:10 ÖÖ » |
|
vitaform toz şeklindedir hayvan ilaçları satan eczanelerde vardır istanbuldaysanız sirkecide GAR eczanesi var oradan alabilirsiniz her eczanede varmı bilmiyorum belki vardır ama ben gar eczanesinden alıyorum saygılar
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
İsmail Demir
Yeni Üye
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #8 : Ocak 25, 2005, 04:49:49 ÖS » |
|
Yem olarak ne veriyorsunuz bildiğimiz karışık yem mi yoksa özel formül mü uyguluyorsunuz ?
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
DoÄŸan Atak
DoÄŸan Atak
Site Yöneticisi
Yeni Üye

Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #9 : Ocak 25, 2005, 06:11:40 ÖS » |
|
karışık yem vermiyorum çuvalla ramiden yayla ticaret diye bir yer oradan alıyorum tabi ayrı yemlik veya mamalıklarda kenevir,nijer,darı vb... tohumları veriyorum
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
Cüneyt Gevye
Cüneyt Geyve
Yeni Üye
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 158
|
 |
« Yanýtla #10 : Ubat 07, 2005, 11:51:29 ÖS » |
|
arkadaslar toz vitamıni cok vermek zararlıdır ve cogu kus vıtamın zehırlenmesınden olebılır.vıtamın verırken dıkkatlı olamalıyız.ben genelıkle dogal yontemlerle vıtamıne kusa verıyorum.bunuda sebze ve meyvelerle yapıyorum
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
Adnan Tepe
Adnan Tepe
Yeni Üye
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 126
|
 |
« Yanýtla #11 : Ubat 08, 2005, 02:50:42 ÖS » |
|
Kuşlarınızda yağlanma ile ilgili şüphe varsa elmayı bol verin,veya serbest bırakın içerde tabiki uçşun,içme suyuna limon damlatın,birde içme sularına malinua için yazıyorum,eczanelarde satılan bildiğimiz tentirtiyottan 1.5 litre suya 1-2 damla damlatın verin,fazla vermeyin kuşları yakarsınız,mideleri temizlensin,yine 1 litre suya 2 diş sarımsak koyun bekletin,bunuda verebilirsiniz,parazitler için bire bir ilaç,malinua üreticilerinden alınma bilgidir...
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
|