Hoþgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriþ yapýn veya kayýt olun.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz

Geliþmiþ Arama

1.139 Mesaj 241 Konu- Gönderen: 1.072 Üye - Son üye: roxannaayotte
Sayfa: [1]   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: ROLLER  (Okunma Sayýsý 1555 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ziyaretçi
« : Ocak 13, 2005, 09:31:03 ÖÖ »

Bir çift roller var iki aydır bendeler ve erkeÄŸi ötmüyor. Ötmesi için neler yapılabilir. Ötmeyen kuÅŸ eÅŸleÅŸir mi ? EÅŸleÅŸse de yavrularda ötmeyebilirmi ? Yardımlarınızı rica ediyorum.    :roll:  :?:  :cry:  Shocked  :!:  :idea:  8O
Kayýtlý
DoÄŸan Atak
DoÄŸan Atak
Site Yöneticisi
Yeni Üye

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 401

Site
« Yanýtla #1 : Ocak 13, 2005, 10:50:01 ÖÖ »

selam amatör kanarya;

Kanaryanın Ötmeyeşinin bir çok sebebi olabilir tüyde olabilir,belki dişiyi gorüyodur,yada diger kuşları goruncede otmeye bilir burada bir tane var otmek yerine etraftaki kuşlara bakıp duruyo dün ayırdım başka bir odaya koydum şakır şakır otuyo birde kanaryan erkekmi ondan emin ol eğer yavru olarak felan aldıysan biliyorsundur bazı yavrular erkek gibi gozukuyor ama dişi cıkıyor birçok kişinin başına gelmiştir.Belki kuş etraftan ürküyodur çocuk veya başkaları kafesin tellerine vurup vb... şeyler yapıyolarsa sebebi bu olabilir bunlar hep tahmin .Eşleşmeye gelince şimdi erkek kanaryan eşleşmek istediği zaman kanatlarını felan açar uçmak ister gibi hareketler yapar ve kızdiği zaman oter zaten senin kanarya otmuyo bence eşe felan atma ondan çıkan yavruların ötmeye sorunu yaşamaz.Umarım yardımcı olmuşumdur. Kolay gelsin Birde attığın mesajı bu başlık altına taşıdım daha uygun oldu saygılar
Kayýtlý

macintosh and canary is a life style

www.doganofset.net
www.beyaztepelim.com
org
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 9

« Yanýtla #2 : Ocak 13, 2005, 12:38:38 ÖS »

Merhaba , sanırım ötmeyen kuşlar tüm yeni başlayanların kederi , bir tanede bende var(2004 yavrusu gloster ) aynı zamanda üreticisinden aldım 1 hafta oldu kuş kendini florya sanıyor herhalde Smiley. Üreticisiyle görüştüm geri götürüp değiştireceğim . Selamlar.
Kayýtlý
ibrahimari
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 13

« Yanýtla #3 : Ubat 07, 2005, 11:50:19 ÖS »

yaÄŸlanmış kanaryaya limon vermek  gerekir
Kayýtlý
Sayfa: [1]   Yukarý git
Yazdýr
Gitmek istediðiniz yer: