Hoþgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriþ yapýn veya kayýt olun.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz

Geliþmiþ Arama

1.139 Mesaj 241 Konu- Gönderen: 1.072 Üye - Son üye: roxannaayotte
Sayfa: [1]   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: SİTENİN FORUMLARINA NEDEN AZ MESAJ ATILIYO ??  (Okunma Sayýsý 34925 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cüneyt Gevye
Cüneyt Geyve
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 158

« : Mart 28, 2005, 10:58:48 ÖS »

son derece haklısın bazı durumlar oluyor hep ben atmışım cevap.lütfen biraz daha duyalı olalım.burada herkes bilgisini paylaşıyor amatörü yada profesyoneli yok.
Kayýtlý
ergin
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 8

« Yanýtla #1 : Mart 29, 2005, 01:37:00 ÖÖ »

kanarya ile ilgilenen insanlara baktigimiz zaman cokta ahim sahim bilgili olmadiklarini goruyoruz.sonucta bu bir hobi yasam bicimi tarzi olacak bisi degil en azindan turkiyede insanlarin basinda bukadar dert  varken bunu ben ve kanarya var  bu hayatta der gibi bir kenara alip koyamiyorsunuz.sonuc olarak kanarya hobiside yasamimizin tadi oluyor.

ornegin keten tohumu ile ilgili bir soru sorulmus sadece cucu arkadasimiz cevap vermis o da sagolsun baktiki verilmiyor ben vereyim demis.benimde bildigim keten ozellikle ogutulmusu insanlarin hazimsizlik problemini giderir.yani diyecegim su tam olarak nedir ne degildir bilemiyoruz ve bilgilerimizin cogu es dost vs den gelme.sanirim kanarya sever abilerimiz kardeslerimiz forumlarda sorulara yanlis bisi demiyeyim diye cevaplamak istemiyor.buyuzdende spesifik sorularin yanitsiz kaldigi,genel-gecer konularin konusuldugu gozleniyor....
Kayýtlý
Cüneyt Gevye
Cüneyt Geyve
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 158

« Yanýtla #2 : Mart 29, 2005, 10:58:51 ÖS »

sayın ergim arkadasım son derece haklısın.ben bu yola baş koydum ve hergün araştırma yapıyorum bişeyler öğreniyorum.Sayın SEDAT GENÇ amcamın kitabından çok şey öğrendim.Keten tohumunuda oradan öğrendim
aslında birçok seyler biliyırum ama forumda hızlı bir gelişme yok benimde şevkim kırılıyor.
Kayýtlý
Serdar Karatepe
İst. Serinofil Der. Yönetim K. Üyesi
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 117

« Yanýtla #3 : Mart 31, 2005, 05:01:20 ÖS »

arkadaşlar siteyi ziyaret etmeye ve konulara katılmaya devam edelim...Bakıyorumda sizlerin katkıları ve macman in gayretleri ile TÜRKİYE
de kanaryalar ile ilgili ne oluyorsa sitede haberi geçiyor herkese teşekkürler...Dünyadaki gelişmeleri takip edip çeviri yapabilen arkadaşlar varmı....
Kayýtlý
bora bahçekuşu
Ziyaretçi
« Yanýtla #4 : Ubat 07, 2007, 12:47:00 ÖÖ »

Keten tohumu bağırsakları çalıştırarak kabızlığı önler özellikle yaÄŸ yapmış kanaryalardada  bu sebepten dolayı kullanılır.iÅŸallah yardımcı olabilmiÅŸimdir.
Arkadaşlar kanarya beslemek tamam hobidir ama inanın birazda yaş*sansür* biçimidir.Eğer b.sayarın başına geçipte tüm vaktinizi kuş sitelerinde geçiriyor.sürekli bişeyler öğrenmek için çabalıyor her geçen sezon daha nasıl iyi kuşlar üretirim diye düşünüyorsanız o biraz hobiden çıkıyor.Bilmem benmi yanlış düşünüyorum ama elde olan bişey değil.Herkese saygımız var lütfen bilgilerimizi paylaşalım .
Bora Bahçekuşu 34-164
« Son Düzenleme: Ubat 07, 2007, 12:50:56 ÖÖ Gönderen: bora bahçekuÅŸu » Kayýtlý
bora bahçekuşu
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 18

« Yanýtla #5 : Ubat 11, 2007, 09:42:21 ÖS »

Arkadaşlar ilginç bir durum var. Kimse bildiğini paylaşmadığı gibi en basit bi form açtım kim ne besliyor diye sebebide kimlerin ne tür ve hangi ırk kanaryalar beslediğini öğrenmek bu ileride elimizde iyi bi arşiv olarak kalması amacında idi.Fakat ona bile kimse beslediği kuşların ırkını yazma lütfünde bulunmadı. çok ilginç neyi paylaşacazki...
Bora Bahçekuşu 34-164
Kayýtlý
sertansevil
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 11

« Yanýtla #6 : Temmuz 04, 2007, 05:53:45 ÖÖ »

bence cüneyit arkadasımı çok haklı insanlar okumakla yetiniyorlar çoğu site bilinçsizce kurulmus ama bu site bambaska bilgili arkadas çok ve sorulan sorulara cevap veriliyor insallah benim sorunumada cvp gelir hastalıklar kısmında yanlış anlamassanız ben 2 oldu sorumu yazdım fakat cvp gelmedi böyle olunca insan umutsuzluga ilgilenilmedini düşünüyor ama bir çok seyi buradan öğrendim kulaktan dolma seyler deil zaten buyüzden kaybetiyoruz paylasmadan her bduydumuzu yapıyoruz sonuçta bu hayvanlarda bir canlı ve onlarında hakları var
Kayýtlý
Sayfa: [1]   Yukarý git
Yazdýr
Gitmek istediðiniz yer: