Hoþgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriþ yapýn veya kayýt olun.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz

Geliþmiþ Arama

1.139 Mesaj 241 Konu- Gönderen: 1.072 Üye - Son üye: roxannaayotte
Beyaztepelim ForumlarýKANARYANIZ HAKKINDA GENEL BİLGİLERYemler ve MamalarAlabileceÄŸimiz en iyi yem hakkında bilgi verebilirmisiniz!!
Sayfa: [1]   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: AlabileceÄŸimiz en iyi yem hakkında bilgi verebilirmisiniz!!  (Okunma Sayýsý 1375 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibrahimari
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 13

« : Mart 23, 2005, 12:24:15 ÖÖ »

Sayın kanaryacı arkadaşlarım. Ben bu işe yeni başladım cok acemiyim. Kanaryama yem olarak hangi markayı önerirsiniz. Bazı markalar için bağımlılık yapan maddeler içeriyor diyorlar. Kimi arkadaşlarım açık yem al diyorlar sizce en sağlıklısı hangi yol.
(Tek roller besliyorum)
Kayýtlý
DoÄŸan Atak
DoÄŸan Atak
Site Yöneticisi
Yeni Üye

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 401

Site
« Yanýtla #1 : Mart 23, 2005, 10:22:05 ÖS »

selam bende MAX var ve mumnunum ramide toptancıdan alıyorum açık yem almam kapalı yem bana draha güvenli geliyor ve temiz
Kayýtlý

macintosh and canary is a life style

www.doganofset.net
www.beyaztepelim.com
Cüneyt Gevye
Cüneyt Geyve
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 158

« Yanýtla #2 : Mart 24, 2005, 10:23:46 ÖS »

selam tek bir kanarya besliyorsanız marka önemli değil .çünkü fazla masrafı olmayacağı için birşey değiştirmez.açık yemde kullanabilirsin.ama temiz olmasına dikkat et.
Kayýtlý
Serdar Karatepe
İst. Serinofil Der. Yönetim K. Üyesi
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 117

« Yanýtla #3 : Mart 25, 2005, 08:04:19 ÖS »

selamlar,roller beslediğinizi yazmışsınız...Roller ötüş kanaryası olduğu için ona kanarya yemi thumu ve şalgam ağırlıklı bir karışım vermelisin...En iyisi ona witte molen,max yada bravo marka premium ötüş yemi karışımı ver.Bu
yemleri Aksaray derneğinin içinde yada iki bina yanındaki yemci savaş ta bulabilirsin...yarım kilo bile alabilirsin...kilosunu 3,5 milyon tl (3,5 ytl) satıyorlar...
Kayýtlý
Sayfa: [1]   Yukarý git
Yazdýr
Gitmek istediðiniz yer: