Hoþgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriþ yapýn veya kayýt olun.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz

Geliþmiþ Arama

1.139 Mesaj 241 Konu- Gönderen: 1.072 Üye - Son üye: roxannaayotte
Sayfa: [1]   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: GLOSTER  (Okunma Sayýsý 1497 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gok78
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 2

« : Ubat 18, 2005, 03:29:29 ÖS »

MERHABA ARKADA?LAR... YA?GÜNÜMDE BİR KANARYA HEDİYE GELDİ.
FAKAT ?U AN TÜY DÖKÜMÜNDE .. BU KU?LARIN ÖTÜ?Ü HAKKINDA BİLGİ VERİR MİSİNİZ ;? NASIL ÖTERLER? İYİ BİR CİNS Mİ? ALAN Kİ?İ BUNUN BİR GLOSTER-YORKSHİRE KIRMASI OLDUPUNU SÖYLEDİ..BU KIRMA NASIL BİR ÖTÜ?E SAHİP OLABİLİR? ?U AN TÜY DÖKÜMÜNDE OLMASI NORMAL Mİ?
Kayýtlý
Serdar Karatepe
İst. Serinofil Der. Yönetim K. Üyesi
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 117

« Yanýtla #1 : Ubat 18, 2005, 08:14:08 ÖS »

selamlar...kuşunuzun şu günlerde tüyde olması alışagelmiş bir durum değil.
bunun sebelerini ur deyip geçmeyin başlıklı yazıda bulabilirsiniz...biraz önce yazdım yukarıda görebilirsiniz...bütün erkek kanaryalar sağlıklı iseler öterler...ancak ötüm kanaryaları türleri olan -malinua(waterslager) ve roller cinsi kanaryalar diğer kanaryalardan daha yenekli ve nağmeleri daha fazladır....BORDER cinsi kanaryalar da çok yüksek sesli ve güçlü öterler...
Gloster lerin ötüşü de fena değildir onlarda değişik ve hoş nağmeler yapabiliyorlar ama maalesef yorkshire fazla nağme ye sahip değildir...
Kayýtlý
Cüneyt Gevye
Cüneyt Geyve
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 158

« Yanýtla #2 : Ubat 18, 2005, 11:24:13 ÖS »

evet serdar bey halı alogandısı bır olay ama ortam degişimi etkili olmuş olabilir.devamli yumurta maması ver.ayrıca bulunduğu ortam iyise banyoda verebilirsin.ayrıca filizlendirilmiş tohumlarda iyi gelir.ama az verilmeli.
ayrıca yem değişimi etkili olmuş olabilir.
Kayýtlý
Nuri Yıldız
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 12

« Yanýtla #3 : Ubat 24, 2005, 08:59:00 ÖS »

kuş eğer yüksek ötüyorsa bu kesinlikle erkek olduğunu kanıtlar ama ötmüyorsa hasta değilse tabi dişidir kuşu bi elinize alıp nefesini dinleyin hırıltılı bi ses çıkarıyorsa ötmez tedavi etmeniz gerek :roll:
Kayýtlý
Sayfa: [1]   Yukarý git
Yazdýr
Gitmek istediðiniz yer: