Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

1.132 Mesaj 235 Konu- Gönderen: 4.855 Üye - Son üye: BritaBoop
Beyaztepelim ForumlarıKANARYANIZ HAKKINDA GENEL BİLGİLERKanarya Hastalıklarıtedavi sırasında yumurta ve yeşillik verebilirmiyim?
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: tedavi sırasında yumurta ve yeşillik verebilirmiyim?  (Okunma Sayısı 1004 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aysemgun
Yeni Üye
*

« : Temmuz 27, 2009, 04:17:58 pm »

merhabalar.ben yeni kanarya beslemeye başladım kanaryalar hakkında pek bi bilgim yok.kanaryamı bi ev üreticisinden aldım hiç iyi şartlarda bakılmamış.tüy dökümüne girmiş.tüyleri çok sağlıksız.sanırım ishalide var.veterinere götürdüm antibiyotik  ve vitamin verdi.
bu sırada kanaryama yumurta ve yeşillik verebilirmiyim.ishaline bi etkisi olur mu? yoksa tedavi bitene kadar sadece knarya yemimi vermeliyim.Huh?
aysemgun
Yeni Üye
*

« Yanıtla #1 : Temmuz 30, 2009, 10:56:38 am »

cevap veren olmıycak mı ya?Huh?? lütfen anlayan biri varsa yarım etsin...
aysemgun
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : Ağustos 07, 2009, 06:05:17 pm »

bu ne biçim site ya laf olsun diye kurulmuş heralde ne cevap veren var ne yazan.yazıklar olsun...... angry
ibrahim_izmir
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : Ağustos 27, 2009, 06:30:07 pm »

MERHABA  ağustos aylarında kanaryalar tüy deyişimine girer tüy dökmesi normal görünüyor isal olduğuna emin olmalılısın  bir iki gün yeşilliği kes belli olur
aliyucel
Yeni Üye
*

« Yanıtla #4 : Haziran 25, 2010, 10:00:00 pm »

ishal olan kuşlarda rejim tedavisi uygulanır yeşillik verilmez ishalin türüne göre tedavi yapilir.tüy zamanı ishal kuş gücsüz düşer ilac olarak tetramezatin kullanabilirsin saygılar
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: