Hoþgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriþ yapýn veya kayýt olun.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz

Geliþmiþ Arama

1.139 Mesaj 241 Konu- Gönderen: 1.072 Üye - Son üye: roxannaayotte
Beyaztepelim ForumlarýKANARYANIZ HAKKINDA GENEL BİLGİLERKanarya Hastalıklarıtedavi sırasında yumurta ve yeÅŸillik verebilirmiyim?
Sayfa: [1]   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: tedavi sırasında yumurta ve yeÅŸillik verebilirmiyim?  (Okunma Sayýsý 2447 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aysemgun
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 3

« : Temmuz 27, 2009, 04:17:58 ÖS »

merhabalar.ben yeni kanarya beslemeye baÅŸladım kanaryalar hakkında pek bi bilgim yok.kanaryamı bi ev üreticisinden aldım hiç iyi ÅŸartlarda bakılmamış.tüy dökümüne girmiÅŸ.tüyleri çok saÄŸlıksız.sanırım ishalide var.veterinere götürdüm antibiyotik  ve vitamin verdi.
bu sırada kanaryama yumurta ve yeşillik verebilirmiyim.ishaline bi etkisi olur mu? yoksa tedavi bitene kadar sadece knarya yemimi vermeliyim.Huh?
Kayýtlý
aysemgun
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

« Yanýtla #1 : Temmuz 30, 2009, 10:56:38 ÖÖ »

cevap veren olmıycak mı ya?Huh?? lütfen anlayan biri varsa yarım etsin...
Kayýtlý
aysemgun
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

« Yanýtla #2 : Austos 07, 2009, 06:05:17 ÖS »

bu ne biçim site ya laf olsun diye kurulmuş heralde ne cevap veren var ne yazan.yazıklar olsun...... angry
Kayýtlý
ibrahim_izmir
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 4

« Yanýtla #3 : Austos 27, 2009, 06:30:07 ÖS »

MERHABA  aÄŸustos aylarında kanaryalar tüy deyiÅŸimine girer tüy dökmesi normal görünüyor isal olduÄŸuna emin olmalılısın  bir iki gün yeÅŸilliÄŸi kes belli olur
Kayýtlý
aliyucel
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

« Yanýtla #4 : Haziran 25, 2010, 10:00:00 ÖS »

ishal olan kuşlarda rejim tedavisi uygulanır yeşillik verilmez ishalin türüne göre tedavi yapilir.tüy zamanı ishal kuş gücsüz düşer ilac olarak tetramezatin kullanabilirsin saygılar
Kayýtlý
Sayfa: [1]   Yukarý git
Yazdýr
Gitmek istediðiniz yer: