Hoþgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriþ yapýn veya kayýt olun.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz

Geliþmiþ Arama

1.139 Mesaj 241 Konu- Gönderen: 1.072 Üye - Son üye: roxannaayotte
Sayfa: [1]   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: Timbrado  (Okunma Sayýsý 5973 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adnan Tepe
Adnan Tepe
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 126

Site
« : Ubat 11, 2005, 06:41:52 ÖS »

Arkadaşlar bildiğiniz Timbrado besleyen,üreten varmı,ben araştırdım yazdımda,bir sonuç alamadım...
Kayýtlý

Cüneyt Gevye
Cüneyt Geyve
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 158

« Yanýtla #1 : Ubat 19, 2005, 12:00:00 ÖÖ »

bu cins tam olarak nasıl yda başka bir adı varmı?
Kayýtlý
Adnan Tepe
Adnan Tepe
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Site
« Yanýtla #2 : Ubat 19, 2005, 12:25:07 ÖÖ »

--------------------------------------------------------------------------------
http://www.timbrado.com/mp3.shtml Timbrado seslerini ötümlerini mp3 olarak dinleyebilir mp3 olarak indirebilirsiniz ve çok miktarda Timbrado fotoğrafı var görebilirsiniz...
Kayýtlý

Adnan Tepe
Adnan Tepe
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Site
« Yanýtla #3 : Ubat 19, 2005, 12:28:34 ÖÖ »

Cüssesi ve görünümü malinuaya benziyor,ama ötümü hoşuma gitti,ispanyolların kuşu,Türkiyede ben bakıyorum,meraklıyım diyen çıkmadı,nette şu ana kadar
Kayýtlý

Cüneyt Gevye
Cüneyt Geyve
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

« Yanýtla #4 : Ubat 19, 2005, 07:18:47 ÖS »

hemserim artık seneye bir tane erkek yavru ayırırsın?
Kayýtlý
Adnan Tepe
Adnan Tepe
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Site
« Yanýtla #5 : Ubat 20, 2005, 01:15:10 ÖÖ »

Bulsak alsak,beslesek,ama nerede kimsede Timbrado yok,kimseyi bırak Türkiyede Timbrado meraklısı bulmak artık imkansız,anladım,bu konu ile alakalı umudum kalmadı,Timbradonun kendisini bulsak iyi,erkek yavruyu nereden bulacaz,sevgili kardeşim cucugeyve hemşerim valla sende araştır,denk gelirsen haberleşelim...
Kayýtlý

Cüneyt Gevye
Cüneyt Geyve
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

« Yanýtla #6 : Ubat 20, 2005, 10:31:33 ÖS »

hımm bende burada duydum ama rastlaarsam haber veririm
Kayýtlý
Borak
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 1

« Yanýtla #7 : Ubat 25, 2005, 01:52:37 ÖS »

Selam,
Siteye yeni üye oldum.
Timbrado ile 1993 yılında hediye mahiyetiyle tanıştım.
Güzel ötüşlü bir kuştur.
Ötüş stili harz rollere andırır.
Nağmeleri malınua ya benzer ama kendine has gırtlak yapısıyla farklılık gösterir.
Kıvrak nağmelere çok uygun gırtlak yapısı vardır.
Bulgar yetiştiriciler timbrado dişisini saka melezinde şiddetle kullandıkları bir
kuştur. sitede verdiğiniz linkte ötüşleri dinlerseniz bunu daha iyi anlayabilirsiniz.
1991- 1997 yıllarında malinua ürettim, aslında 1990 yılında 8 nağmesi bülbül olan malinua erkeğinin gelmesiyle başladı. Ürettiğim yavrulara hoca kuş olarak kullandım. Fakat istanbuldaki kanaryacılar vazla rağbet etmeyince (genelde border ve kırıklarıyla ilgilendikleri için) üretime son verdim.
Avrupada nağmı diğer İspanyol Bülbülü adını vermişlerdir.
Kayýtlý
Adnan Tepe
Adnan Tepe
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Site
« Yanýtla #8 : Ubat 25, 2005, 02:15:14 ÖS »

Sayın Borak slmlar Timbrado konusunda nihayet sizin gibi yakından ilgilenen ve bakan besleyen birine denk gelmek sevindirici,Timbradoyu ben ötümü için çok istemiştim ama İstanbulu bırakın Türkiyede herhalde besleyen ve üreten hiç yok diye umudumu kaybetmişken,sizin gibi Timbrado ile uğraşan birini ve bilgilerini almakta iyidir,peki bildiğiniz birileri varmı etrafınızda,besleyen,üreten,ötüşlerini zaten Timbradonun İspanyollara ait olan sitesinden biliyorum,sadecene seslerini ve görüntülerinide burada gördüm,bendede Malinua var,onların ötümleri ile şindilik vakit geçiriyorum,Timbrado bulursam denk gelirsem bakarak,dinleyerek alabilirim,sizinde aklınızda olsun,bulur denk gelirseniz,haberleşelim,teşekkürler,görüşmek üzere...
Kayýtlý

bahcekusu
Ziyaretçi
« Yanýtla #9 : Ocak 15, 2006, 01:37:47 ÖÖ »

arkadaÅŸların önerdiÄŸi sitelerden incelediÄŸim kadarıyla azı kapalı öten ve genelde yeÅŸil rengi aÄŸarlıklı bi kuÅŸ. Fakat böle bi kuÅŸu gördüğüm kadarıyla tanıyan yok gibi bu tarz da kuÅŸ çok sayıda besledik harz dediler malunua dediler  o kuÅŸun olduÄŸunu nası ayıralım ötüm deÄŸilde tip olarakta :?
Kayýtlý
Adnan Tepe
Adnan Tepe
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Site
« Yanýtla #10 : Ocak 15, 2006, 08:50:27 ÖÖ »

Timbradolar Türkiyede görülmeye başlandı,Manisada ki bir arkadaşımızda bir çift var,fiziki boyutları Belçika malinuaları boyutunda,çok iri cüssesli değiller...
Kayýtlý

Altan Bolelli
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 20

« Yanýtla #11 : Mart 21, 2007, 04:35:07 ÖS »

--------------------------------------------------------------------------------
http://www.timbrado.com/mp3.shtml Timbrado seslerini ötümlerini mp3 olarak dinleyebilir mp3 olarak indirebilirsiniz ve çok miktarda Timbrado fotoğrafı var görebilirsiniz...

site üyelik istiyor
Kayýtlý
SAATÇİ
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 1

« Yanýtla #12 : Kasm 27, 2008, 11:40:45 ÖS »

MERHABA ARKADA?LAR.
Kayýtlý
Sayfa: [1]   Yukarý git
Yazdýr