Hoþgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriþ yapýn veya kayýt olun.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz

Geliþmiþ Arama

1.139 Mesaj 241 Konu- Gönderen: 1.072 Üye - Son üye: roxannaayotte
Sayfa: [1]   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: tüy kılçıklanması  (Okunma Sayýsý 2932 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sertansevil
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 11

« : Temmuz 03, 2007, 12:52:00 ÖÖ »

MERHABA BEN YENİ KU?BAKMAYA BASLADIM 4 ÇİFT GLOSTERR İM VAR ÖNCE SOBALI ODADA BAKIYORDUM  3 AY ÖNCE SOÄžUK ODAYA KOYDUM VE ÖTÜMÜ KESİLDİ ÇİFTLESMEDİLER TÜYLERİNİ ÜFLEDİĞİMDE ARA ARA BAZI TÜYLERİNİN DİĞERLERİNE NAZARAN KALIN VE UZUN YENİ YAVRU KU?UN TÜY ÇIKARMASI GİBİ KALIN VE UZUN OKADAR ARASTRMAMA RAÄžMEN NE ÇEVREMDE NEDE İNTER NETTE BÖYLE BİR HASTALAÄžA ÇARE BULAMADIM İNSALLAH BURADA BİR SONUCA VARIIRIM  BİLGİSİ OLAN ARKADASLAR LÜTFEN YARDIM ETSİN EMAL ADRESİM KULLANICI ADRESİM MYNET LÜTFEN BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLSUN
Kayýtlý
DoÄŸan Atak
DoÄŸan Atak
Site Yöneticisi
Yeni Üye

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 401

Site
« Yanýtla #1 : Temmuz 04, 2007, 12:33:49 ÖS »

Ben daha once duymadım boyle bir hastalık belki benim cahilliğim ama şahsım adına ben yardımcı olamicam size

geçmiş olsun-iyi gunler
Kayýtlý

macintosh and canary is a life style

www.doganofset.net
www.beyaztepelim.com
sertansevil
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

« Yanýtla #2 : Temmuz 05, 2007, 12:42:44 ÖÖ »

ilgin için teşekkürler doğan bu aksamda o sağlıklı kusumdada aynısı oldu ama bu olay olurken kafes tüy içinde kalıyo kuşlar tüy değişiminde üflediğin zaman tüylar kalın kalınmı oluyo buaksam hava sıcaklını ölçtüm 26..27 derce bu sıcaklık doğalmı cevaplarsan sevinirimbirde kuşlara bugün aviminarel veriyorum tavsiye edermisin
Kayýtlý
sertansevil
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

« Yanýtla #3 : Temmuz 05, 2007, 01:27:45 ÖÖ »

doğan birde tekirdağda ilç bulması zor bu pazar ayın 8 de ist. gelicem vitaform baymec depomin tylan gibi ilaç ları nerede bulabilirim orada senin belli bir mekanın varsa görüşmemiz mümkünmü
Kayýtlý
DoÄŸan Atak
DoÄŸan Atak
Site Yöneticisi
Yeni Üye

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 401

Site
« Yanýtla #4 : Temmuz 05, 2007, 08:54:23 ÖÖ »

vitaform sirkeci deki gar eczanesinde vardı.Taylan ise ?ahin Beye (babama) bir arkadaşı biraz getirmisti ama nerden aldı bilmiyorum
Kayýtlý

macintosh and canary is a life style

www.doganofset.net
www.beyaztepelim.com
sertansevil
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

« Yanýtla #5 : Temmuz 07, 2007, 12:23:20 ÖÖ »

doğan saolasın buradaki kusculara danıstım tüyde dediler kuslar için hani kusun tüylrini üfledin zaman tüyler klın uçları yeni patlamıs tüyler var kuş busekilmi tüye giriyor birde kafes tüy içinde bu durumda neyapmam lazım yardımcı olurmusun
Kayýtlý
sertansevil
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

« Yanýtla #6 : Temmuz 07, 2007, 01:34:00 ÖÖ »

doğan birde sukonuda yardımını bekliyorum gerçi sorularımla bunalıyorsun kusura bakma kimileri diyor tüyde hayvana kenevir ver ayrı mamalıkta kimileri yemlikten dahil çıkar diyor ya amma zor işmiş bu
Kayýtlý
Sayfa: [1]   Yukarý git
Yazdýr
Gitmek istediðiniz yer: