Hoþgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriþ yapýn veya kayýt olun.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz

Geliþmiþ Arama

1.139 Mesaj 241 Konu- Gönderen: 1.072 Üye - Son üye: roxannaayotte
Beyaztepelim ForumlarýKANARYA IRKLARIMALINUAYARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
Sayfa: [1]   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM  (Okunma Sayýsý 1701 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
escobarcobra
Ziyaretçi
« : Mays 19, 2007, 05:15:10 ÖS »

:confused:ARKADA?LAR MERHABA ARANIZA YENİ KATILDIM.3 GÜN ÖNCE ALDIM BİR ÇİFT MALİNUA KU?LAR ALDIÄžIMDA BİR KAFESTEYDİ HEMEN YAVRULUÄžU TAK YUMURTLAR DEDİ DEDİGİ GİBİ YAPTI GERÇEKTENDE HEMEN YUVAYI ÖRMEYE BA?LAMI? NE DERSİNİZ YAVRU ALABİLİRMİYİM VEDE YAPMAM VEYA YAPMAMAM GEREKEN BİR ?EY VARMI ELMA YE?İLLİK VEREYİM Mİ BİRAZ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.?İMDİDEN TE?EKKÜRLER
Kayýtlý
Selçuk Tunç
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 8

« Yanýtla #1 : Mays 22, 2007, 11:08:32 ÖS »

Merhaba Öncelikle aramıza hoşgeldin,Dişi kuş yuva örmeğe başladığına göre Kuşlar hazır sayılır.Yuvayı örmeyi bitirdikten 2-3gün sonra yumurtlayacaktır,Fakat Dişi kuş yumurtladığı zaman hemen heyecanlanma yumurtaların boş olma olasılığı olabilir hayal kırıklığına uğrama,ilk 3 yumurtasını altından al 4.yumurtayı yumurtladığı zaman yumurtaların hepsini altına koy altından aldığın yumurtaların yerine sahte yumurta koymayı unutma.Yumurtalar doluysa 13.14.günü yavrular çıkacaktır Dişinin yemliğine değişik yemler koy seçme imkanı olsun hergün yumurta mamasını eksik etme yeşillik olarak ben şahsen marul kesinlikle tavsiye etmem çok az miktarda elma olabilir.Kafeste Grit eksik etme yem kadar önemlidir.Yuvayı takmadan evvel bite karşı ilaçla ayrıyetten inşallah yavrular çıkarda 7.günü bileziklerini takarsan yuvayı değiştir bit olayını önlemek için bu konuları dikkatle yapacak olursan büyük ihtimalle sorun çıkmayacaktır bol yavrulu sezon diliyorum.Saygılarımla -Selamlar
GLOSTER  OLMAZSA  OLMAZ
http://ka.guv.sitemynet.com
Kayýtlý
Sayfa: [1]   Yukarý git
Yazdýr
Gitmek istediðiniz yer: