Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

1.130 Mesaj 234 Konu- Gönderen: 2.114 Üye - Son üye: Herbert_WO
Beyaztepelim ForumlarıHABERLERYarışmalar Hakkında Görüşleriniz20 Kasım İstanbul Yarışında jürinin yaptığı seçimler doğrumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 20 Kasım İstanbul Yarışında jürinin yaptığı seçimler doğrumu  (Okunma Sayısı 1817 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doğan Atak
Doğan Atak
Site Yöneticisi

« : Kasım 22, 2005, 08:25:31 pm »

Boyle bir forumu ve anketi niye açtığımı açıklayayım !!

Yarışma Sonuçları açıklandıktan sonra birçok kişi jüriye tepki gösterdi.Bu kuşun kafası öbürüne göre daha iyiydi veya duruşu daha düzgün vb.... itirazlar vardı.sizin görüşünüz nedir,anketede oy verebilirsiniz

macintosh and canary is a life style

www.doganofset.net
www.beyaztepelim.com
Serdar Karatepe
İst. Serinofil Der. Yönetim K. Üyesi
Yeni Üye
*

« Yanıtla #1 : Kasım 22, 2005, 11:18:48 pm »

Ben yorkshire jürisinin yarışma sonrası yorumlarını dinledim ,hatta tartışma ortamı bulduk ve Sn özkaya yı çok takdir ettim.Okadar kuşun arasında birkaç gözden kaçan kuş olması da dogaldır...Jüri gerçekten bu işi iyi biliyordu....İşi de çok zordu...Çok kaliteli york lar yarıştı...Hele düz sarı kalın tüy yorklarda çok kaliteli kuşlar derece alamadı çünkü derece alanlarda çok çok iyilerdi...M.yordamoğlu 4. olan kuşu için üzüldü,asaf sanerin dereceye giremeyen kuşu ve erhan sofuoğlunun derece almayan kuşları çok kaliteli kuşlardı...serdar ender in kuşu  benim de birincimdi...Çünkü çok iyi duruyordu....
refize
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2005, 08:58:47 am »

bence bu tür yarışmalarda jüri şike yapabilir ve bence yapiyorda kendi arkadaşinin veya bir tanıdığının kuşunu secebilir.Belki kafes üstünde bir isim,yazı,işaret yok ama arkadaşının kanaryasını daha önce gördüyse yarısma salonunda tanıyabilir.Bana pek inandırıcı gelmiyor seçimler.....
Mehmet Özaslan
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : Kasım 23, 2005, 10:10:24 am »

[quote:f98a757817="refize"]bence bu tür yarışmalarda jüri şike yapabilir ve bence yapiyorda kendi arkadaşinin veya bir tanıdığının kuşunu secebilir.Belki kafes üstünde bir isim,yazı,işaret yok ama arkadaşının kanaryasını daha önce gördüyse yarısma salonunda tanıyabilir.Bana pek inandırıcı gelmiyor seçimler.....[/quote:f98a757817]

20 Kasım istanbulda çok kaliteli yorklar (gerçekten dünya yarışında derece alacak kalitedeydiler)  ve çok kaliteli Jüri üyesi arkadaşlar vardı ŞİKE yapılyor kelimesi çok yanlış katılımın ve kalitenin yüksek olması seçimi zorlaştırdı yarışma salonu biraz soğuktu belki o çok beğenilip de sıralamaya alınamayanlar istenilen duruşu veremediler o anda. Jüri koltuğunda oturmadan yorum yapmak (Bekarın karı boşamasına) benzer seçimden  şüphe duyan sokmaz yarışmaya kuşunu..Son söz İ* ÜRÜR KERVAN YÜRÜR....
Doğan Atak
Doğan Atak
Site Yöneticisi

« Yanıtla #4 : Kasım 23, 2005, 11:27:17 am »

Şike kelimesi gerçekten çok yanliş ve jüriyi zan altinda birakir bilip bilmeden kimseyi suçlayamazsınız

Salonun soğuk olduğu doğru bir çok kuş porsuk duruyordu ve gerçekten istenen durusu veremezler ve eminimki sıcak yerden gelip yarismaya giren kuslarin bir çoğu tüye girecektir.Bu sebepten serdar bey'in kendi kusunu getirmediğini biliyorum saygılar

Doğan Atak

macintosh and canary is a life style

www.doganofset.net
www.beyaztepelim.com
kanaryasever
Yeni Üye
*

« Yanıtla #5 : Kasım 23, 2005, 11:38:19 am »

refize kardeş böyle şike mike tabirleri bu foruma hiç yakışmıyor bu site zannedersem istanbul derneklerine hitap ediyor ve bu ithamlar dan rahatsız olan muhakkak olur.

Bir kere Türkiye de artık bu tür büyük organizasyonlara çok iyi çok özel kuş sokmanız lazım yarışlara  yoksa sonuç hüsran olur.Yorkshire kuşları mükemmeldi derece alan kuşları yorumlamayın orda bir sürü babayiğidin dehset yorkshireları derece alamadı o yetiştiricilerin arnından öpmek lazım kimse üzülmesin bizim yorklarımız çok üst kalite kuşlar. sadece york değil border crest ve diğer kuşların hepsini inceleme fırsatım vardı. Jürinin işi çok zordu ama yine alnının akıyla güzel kuşlar sectiler baş da OĞUZ ÖZKAYA ve AHMET AYDOĞAN beyle tanışma fırsatım oldu ikiside süper kalite insanlar . İşde bu camiaya böyle  tecrübeli ve kaliteli insanlar lazım yoksa bu işler çok zor.
Şenol Coşar
Yeni Üye
*

« Yanıtla #6 : Kasım 25, 2005, 01:13:28 pm »

insanların istediklerini elde edemeyince ilk sarıldıklarını bahane  karşıdakinin torpilli olduğu,veya işini yapanların kötü niyetli olduğudur ("sikeci,rüşvetçi") kimse kendisinden daha iyisinin olmayacağını düşünür veya öyle olduğunu sanır geri kalan herşey hükümsüzdür işte böyle olunca kırılmalar,isyanlar başlar, halbuki herşey açık YARIŞMA yapılıyor (İSTER YARIŞ İSTER YARIŞMA)  bir tane1.olacaktır biliyorsun

geri kalanlar kötümüdür hayır ama insanlığın yapısı böyle  HERŞEY YALAN GERÇEK BENİM düşüncesi kendinizie iyi bakın ister yarışın ister yarışmayın ama unutmayın bir şeyin daha iyisinin yapılması bize kaybettirmez kazandırır
HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN  KALBİNİZ YAŞAMA-YAŞATMA SEVGİSİYLE DOLSUN
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: