Hoþgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriþ yapýn veya kayýt olun.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz

Geliþmiþ Arama

1.139 Mesaj 241 Konu- Gönderen: 1.072 Üye - Son üye: roxannaayotte
Sayfa: [1]   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: Bakicilarda aranacak özellikler  (Okunma Sayýsý 742 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selçuk Tunç
Yeni Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 8

« : Ocak 20, 2006, 07:08:33 ÖS »

Degerli arkadaslar,Hepinizin bildigi gibi bakici olayi kanarya yetistiriciliginde cok önemli bir yer tutmaktadir bilhassa ,irk üzerine yetistiricilik yapan veyahut ötüm üzerine yetistiricilk yapan cogu arkadaslarin kullandigi bir sistemdir ,fakat her kus iyi bakicilik yaparmi?Iste asil önemli olan budur benim tecrübelerime göre fife vede gloster cok iyi bakicidir fakat son 3 senede takip ettigim kadariyla gloster fife irkindan daha iyi bakmaktadir.Bu benim kendi edindigim tecrübem,Ama glostrelerinde güzel olanlari renkli olanlarinin da iyi yavru bakmadigina sahit oldum.kisacasi güzel kus iyi yavru bakmiyor bu benim edindigim tecrübe diger arkadaslar baska tecrübeler edinmis olabilirler.Bakici kusta aranacak özelliklerden biriside yavrunun tüylerini yolmuyacak ,yavrunun üzerinede devamli yatmiyacak ,Ayriyetten bakicilari cift olarak kullanmanizi tavsiye ederim mecbur kalmadikca tek disiye yavru baktirmayin ese gelir vede yavrulari terk edebilir hepsini yasadim gördüm ,bu bilgilerimi sizinle paylasmak istedim hepinize hayirli yavru sezonu diliyorum. Saygilarimla
Kayýtlý
Sayfa: [1]   Yukarý git
Yazdýr
Gitmek istediðiniz yer: